Portfolio

Reportage

Portfolio Filter
Reportage

Minskad konsumtion under 2020

Hur mycket pandemin har påverkat konsumtionen är svårt att säga då konsumtionen i vissa av dessa områden redan innan pandemin hade börjat avta, enligt Konsumtionsrapporten....
Reportage

Flera aktörer samverkar för bättre livsmedel

För att nå hållbarhetsmålen i Agenda 2030 vet vi att det måste till ett skifte från animala till växtbaserade proteiner. Men för att ställa om...
Reportage

Nyckeln till framgång sitter i smaken

Hubben har lockat matentreprenörer, foodies och nya konsumenter in i kategorin inom det växtbaserade livsmedelsarbetet. Med rätt vilja och kunskap finns det stora möjligheter för...
Reportage

Skavank – en skavande skönhet

Isabelle McAllister är en riktig allkonstnär. Hon är designer, programledare, poddare, författare, fixare och hantverkare. Nu är hon aktuell med den rykande färska boken ”Skavank...
Reportage

Ny satsning skapar framtidshopp och hållbara innovationer

Vilken roll spelar djuren i en ökad, hållbar och lönsam livsmedelsproduktion i Sveriges regioner? Med en finansiering på 48 miljoner från det statliga forskningsrådet Formas...
Reportage

Maja Svenberg ställde om arbetet: Nya uppgifter satte mig på prov

En stark känsla av att inte räcka till är nog det som bäst beskriver tiden då Maja Svenberg blickar tillbaka på perioden för pandemins första...